Det nya sättet att skaffa en barnvagn!

Hur jobbar vi?

Just ordet genuint var något som vi fastnade vid när vi en kväll i November pratade om hur vi vill driva Strolly framåt. ”Det måste kännas att vi verkligen lägger hjärta och själ i det vi gör” för det gör vi verkligen! För oss är känslan av att vi verkligen står för det vi gör och säger så otroligt viktigt och det är en utmaning att på alla sätt nå ut med det - genom datorskärmen, instagram, mobilen, paddan.. (ni förstår). När vi jobbar med en ny leverantör, ett nytt projekt eller en ny kampanj vill vi att det ska vara något som vi genuint vill och står bakom och att just den känslan ska finnas där!
- Ebba
Något mer vi gillar är transparens. Vi kan inte allt och vet inte precis exakt hur alla vill ha det och därför älskar vi transparens - låt oss hjälpa varandra! Vi tror på att dela med oss och visa så mycket som möjligt för att vi ska kunna lyssna in och hela tiden bli lite, lite bättre på det vi gör. Tillsammans kan man ju göra underverk.
- Nethusan
Samtidigt är Strolly i ständig förändring. Vill man vara med och förändra måste man också själv ständigt förändras! Här ska vi våga utmana och kasta om idéer och tankar för hitta nya sätt att göra saker på. Vi har ju bestämt oss för att förändra sättet att ”köpa” sin barnvagn på och hoppas att du är lika taggad som oss på att vara med på den resan!
- Mathias

Kreativa rutan - Vad tycker du?